Бях си приготвих 20 лева, очаквах чадърите и шезлонгите да са

...
Бях си приготвих 20 лева, очаквах чадърите и шезлонгите да са
Коментари Харесай

Пловдивчанка отстана с пръст в уста, не очаквала такова нещо на плажа в Бургас

Бях си подготвих 20 лв., очаквах чадърите и шезлонгите да са по 6-7 лв., помислих, че са се объркали като чух сумата, която дължа, споделя Дими

Пловдивчанка е останала прелестно сюрпризирана от цени на плажните такъми на Северния плаж в Бургас. Тя е заплатила 3,60 лева за комплект - два шезлонга и чадър. Сумата е била доста по-ниска от тази, която тя е очаквала.

" Заедно с годеника ми взехме решение да създадем малко моренце и да избягаме от жегите в Пловдив. На плажа в Бургас си подготвих 20 лв., чаках по 6 лв. най-малко цена за продукт, даже смятах, че може и да е 7 лева Момичето обаче ми споделя 3,60 лева и аз си помислих, че се е объркала, само че не. Всичко беше тъкмо . ", споделя Дими П. пред GlasNews.

Шезлонгите били на първа линия. Действително цените на плаж " Бургас - Север " са такива -1,20 лева за плажен продукт, демонстрира информация. Докато на централния варират сред 5 и 7 лева

Цените на Северния са измежду най-евтините на цялото Черноморие. Само плаж " Нестинарка " е с по-ниска цена - 36 ст. за продукт.

Промените на ценоразписа по отношение на предходната година са минимални и не на всички места. Където има завишение, то е с 10 до 15%.

В " Слънчев бряг " сянката коства към 10 лева, като за два шезлонга с чадър таксата излиза към 30 лева На шофьорския плаж на " Алепу " чадърът ще е 6 лева, а шезлонгът - 8 лева

В Поморие-Изток, както и на централния плаж в Созопол, цените ще са по 7 лева за чадър, а в Крайморие - по 8 лева, а за шезлонг - 7 лева

По 7 лева за шезлонг на Приморско и Китен, а на Лозенец - 10 лева

Във Варна цените са непокътнати от 2022 година на по 5 лева за продукт. На " Албена " по 7 лева За центалния плаж на Шкорпиловци би трябвало да си подготвите по 10 лева за шезлонг и чадър.

В курорта курорта " Св. св. Константин и Елена " плажните такъми варират сред 8 и 10 лева, до момента в който на Златни пясъци шезлонгът коства 12 лева, колкото е и чадърът.
Източник: flagman.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР